oblicz granice funkcjii
marzena: lim x dazy do 0=sin 3x/4x
23 paź 13:09
J :
| | sin3x | | 3 | |
... = lim |
| * |
| = ... ? |
| | 3x | | 4 | |
23 paź 13:11
marzena: lim x dązy do 0+ =e do 1/x
23 paź 13:19
J :
.... zdążysz przed końcem sprawdzianu...?
23 paź 13:21
jakubs: Czyli jednak sprawdzian/kartkówka....
23 paź 13:21
marzena: jasne, jak pomozecie , a nie zbedne komentarze wklejacie
23 paź 13:23
jakubs: To jest zwykłe oszustwo...
23 paź 13:24
Hurwitz:
23 paź 13:26
Hurwitz: Nie pomagajcie w takiej sytuacji! Typowo polskie wredne cwaniactwo!
23 paź 13:26
marzena: dzieki wielkie
23 paź 13:27
ICSP: Hurwitz a jeżeli ja nie mam sprawdzianu to mi pomożesz ?
23 paź 13:28
Hurwitz: Proszę. Cała przyjemność po mojej stronie.
23 paź 13:28
marzena: no jasne ......a ja sprawdzianu tylko cwicze na colokwium
23 paź 13:30
Hurwitz: @ICSP (nie wiem jakiego jesteś koloru

)− nie jestem rasistą...
Są granice szczerości, których się nie przekracza.
23 paź 13:31
marzena: to ze kogos sie prosi o pomoc to juz wredne....super pozytywa
23 paź 13:32
ICSP: Bo akurat mam jedno zadanie
23 paź 13:33
marzena: to twoja sprawa .......ciesz sie
23 paź 13:34
Hurwitz: A co negatywnego w tym, że odmawiam (i namawiam innych do tego samego) pomocy w oszukiwaniu
innych?
23 paź 13:36
Hurwitz: @ICSP: daj treść. Jak się nie spieszy to pomyślę...
23 paź 13:38
Hurwitz: .... jako nowe zadanie.
23 paź 13:40
jakubs: Na kolokwium ? Nie mów, że takie granice będziesz mieć na kolokwium. Na jakiej uczelni
studiujesz ?
23 paź 13:42