matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równania i nierówności
Anka:
Rozwiaz równanie : | x
3
−3x
2
+3x−1|=x
2
−2x+1
22 paź 19:59
bcd:
|(x−1)
3
|=|(x−1)
2
|⇔|(x−1)
3
|=(x−1)
2
⇔ ...
22 paź 20:02
Mila:
(x−1)
2
=|x−1|
2
22 paź 21:02