sprowadz do najprostszej postaci
gad: byc moze to bardzo latwe ale nie znam sposobu sprowadz do najprostszej postaci , prosze o
rozpisanie
[x√2 * √x√ 8 ]√2
22 paź 13:32
===:
(x√2+√8)√2=x2+4=...
22 paź 13:37
gad: drugi w kolejnosci jest x pod pierwiastkiem
22 paź 13:40
gad: oki doszlem juz jak ma byc ale teraz napotkalem na kolejne problematyczne :
22 paź 13:52
22 paź 14:14
gad: no wlasnie jak to jest ze z tego zrobil sie iloczyn nie rozumiem tego
22 paź 14:29
===:
| 1 | |
| =bx poszukaj we wzorkach |
| b−x | |
22 paź 14:41
gad: dzieki
22 paź 14:42