potegi
bozenna: (6 do potęgi 18 +6 do potęgi 19 )(7 do 4) do potęgi 5,kreska ułamkowa i pod nią
(6 do 16 +6 do 17) (343) do7
proszę pomorzcie
13 lis 17:01
ak1: | | (618+619)*((74)5) | |
|
| =
|
| | (616+617)*3437 | |
| | 618(1+6)*720 | |
= |
|
|
| | 616(1+6)*721 | |
postaraj się coś policzyc dalej.
13 lis 17:30
Karolina: | (618+619)(74)5 | |
| = |
| (616+617)(343)7 | |
| (618+618*61)(720) | |
| = |
| (616+616*61)(73)7 | |
| (618*1+618*6)720 | |
| = |
| (616*1+616*6)721 | |
| 618*7 | | 618 | | 62 | | 36 | | 1 | |
| = |
| = |
| = |
| =5 |
| |
| (616*7)7 | | 616*7 | | 7 | | 7 | | 7 | |
13 lis 17:39
bozenna:
Karolinko serdeczne dzięki,ale powiedz mi co oznaczają te gwiazdki
13 lis 18:27
natalia: gwiazdki to przecież razy

pozdrawim

!
13 lis 18:51
bozenna: Serdeczne dzięki.
13 lis 23:19