matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczanie funkcji trygonometrycznych
brzoskwinka ;):
oblicz wartosci pozostalych funkcji trygonometrycznych kata α jezeli sin α=2/3
21 paź 19:01
eba:
sin
2
α+cos
2
α=1
sinα
tgα =
cosα
1
ctgα=
tgα
21 paź 19:05