matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pi i wartość bezwzględna
Krysia:
wartość wyrażenia ||3−π|−|π+3|−3| jest równa: A.2π+3 B.3 C.2π=9 D.9
20 paź 21:53
Eta:
|−(3−π)−(π+3) −3|= |−3+π−π−3−3|=......... D)
20 paź 22:05