matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działanie
mała:
a jak to obliczyć? 25do potęgi
1
2
*
√
5
*
6
√
5
13 lis 15:29
mała:
czy umie to ktoś obliczyć?
13 lis 15:54
marzena:
1
25
<
/div>
*
√
5
*
√
5
=
√
5
*
√
5
*
√
5
=
√
125
=5 ale niech ktoś sprawdzi
2
13 lis 15:56