matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sdg
Kipic:
Witam W takim zadaniu jaką siłą f trzeba zadziałać żeby ruszyć do góry ciało o masie m ? m = 100 N , d1=1m, d2=3m Proszę jedynie o wzory, albo jakieś twierdzenia , to sam rozwiąże Z góry dzieki za info
20 paź 11:00
Kipic:
fghfghfghfghfg
20 paź 17:21