matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przesuwamy
monsterr:
Przesuwamy ciało z punktu A do punktu B. → ∧ ∧ ∧ → ∧ ∧ ∧ ra = i+7 j − 2 k , rb = − i + 2 j − 3 k z siłą o wartości: → ∧ ∧ ∧ F = 3 i − 10 j + k a) znaleźć wykonaną pracę b) Obliczyć moment siły
19 paź 22:17