matematykaszkolna.pl
Impacc Factor lwg: IJETAE www.ijetae.com/‎Podobne ABOUT IJETAE (An ISO 9001:2008 Certified Journal) ... articles and it has Journal Impact Factor of 2.324 as per International Society for Research Activity for the ... 2,324, bredni nie publikuje
19 paź 21:30
siostra oddziałowa: Znów biedaku nie wziąłeś lekarstwa ?
19 paź 22:08
lwg: Masz wyjątkowo bogaty repertuar gry na nerwach, co wskazuje, że Twoje IQ < 75 pkt. Oj, zagra z Tobą los dobitnie, oj, zagra.
19 paź 22:45
lwg: Hipoteza ABC wymaga albo metod znanych i bardzo skomplikowanych albo zupełnie nowych sposobów, które być może staną się metodami. 'The Proof of The Andy Beal's Conjecture' jest w pracy, która liczy dwanaście stron. Jestem pewien, że po jej publikacji już nikt nigy nie dotknie równania Fermata. Z każdą minutą Królowa Nauk − Córka Filozofii, staje się piękniejsza, bardziej tajemnicza i w całości trudniejsza do zdobycia, a ponieważ na dotyk swoich skarbów udzieliła mi ciepłego przyzwolenia, to zadziałałem ściśle i z fantazją. LWG IJETAE www.ijetae.com Journal Impact Factor of 2.324 as per International Society for Czasopismo naukowe z IF = 2,324 bredni nie publikuje.
19 paź 23:40
lwg: Żartowałem. Przecież Ty również żartowaleś. Dlatego odpuszczam Ci grzechy Twoje.
19 paź 23:43