definicja Heinego granicy funkcji , oblicz :
Piciu1022:
tam gdzie jest x − 3 w mianowniku to x pod pierwiastkiem
wybaczcie nie wiedziałem jak to zrobić
function(a){if(void 0===this||null===this)throw new TypeError;var
b=Object(this),d=b.length>>>0;if("function"!==typeof a)throw new TypeError;for(var
g=2<=arguments.length?arguments[1]:void 0,e=0;e<d;e++)e in b&&a.call(g,b[e],e,b)}
function(obj, start) {
for (var i = (start || 0), j = this.length; i < j; i++) {
if
(this[i] === obj) { return i; }
}
return -1;
}