Przedstaw graficznie?
K.: log2 xy/2 = log2 x * log2 y
12 lis 23:33
Basia:
Dlaczego graficznie ?
12 lis 23:36
Bogdan:
Dobry wieczór
Basiu,
Eto i
AROB
12 lis 23:39
Basia:
A poza wszystkim to nieprawda
log24 = 2
log28=3
log2(4*82) = log216 = 4 ≠ 2*3
12 lis 23:42
Basia: Witaj Bogdanie !
Też dopiero teraz dotarłam na forum.
Miłego wieczoru !
12 lis 23:43
AROB: Dobry wieczór
Eto,
Basiu i
Bogdanie
12 lis 23:44
Eta:
Witam Trio
ABB − a
12 lis 23:51
Basia: Witaj Eto! To już kwartet !
12 lis 23:53
Eta:
Zmieniam nick na "Aza"

Wtedy będzie kwartet ;
ABBA
13 lis 00:18
13 lis 00:19
AROB: Gratuluję pomysłu! ABBA to świetny zespół!
13 lis 00:22
Bogdan:
Mnie
ABBA też się podoba
13 lis 00:30
AROB: Dobrej nocy zespołowi
ABBA. Pozdrawiam.
13 lis 00:57
Bogdan:
Mamy już piątek i to 13 dnia miesiąca. W tę noc zadebiutowała nasza forumowa
ABBA.
Dobranoc
13 lis 00:57
13 lis 01:06
13 lis 01:18