matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz: ctg-π/4
Dominika:
Funkce trygonometryczne. Proszę o Pomoc
Oblicz: ctg=−π/4 Cw.7 str 142 Matematyka 2 poziom rozszezony
19 paź 12:49
bezendu:
Wzory redukcyjne ctg(−45)=−ctg45= z tabelki
19 paź 12:52
Dominika:
Dziekuje bardzo
19 paź 13:01