matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
mrwhite:
wyrazenie
√
6−4
√
2
+2
√
2
wynosi, utknalem w momencie 6
1/2
−2
5/4
+2
6/4
ktos wie co dalej i czy dobrze?
18 paź 19:01
ICSP:
6 − 4
√
2
= (2 −
√
2
)
2
Mamy :
√
6 − 4
√
2
+ 2
√
2
= |2−
√
2
| + 2
√
2
= ...
18 paź 19:03
mrwhite:
wielkie dzieki
18 paź 19:11