prawodpodoboeństwo warunkowe
Blue: Jak obliczyć P(A) skoro mam już obliczone P(AnB') i P(AnB)?
18 paź 10:30
3Silnia&6:

B
p = B'
AnB' = A − (AnB)
P(AnB') = P(A) − P(AnB)
18 paź 10:44
Blue: Z tego rysunku trudno mi cokolwiek zrozumieć... Szczerze, w ogóle tego nie rozumiem.... Nie ma
może na to jakiegoś wzoru?
18 paź 11:11
Blue: A nie dobra, już ogarniam, narysowałam to sobie na zasadzie kółek, jakoś bardziej to do mnie
trafia
18 paź 11:13
din: Kolejny wzór do nauki na pamięć?
18 paź 11:24
Blue: Dzięki Silnia, nie nie din, już rozumiem, ale sama zanim bym do tego doszła to hohoho
18 paź 11:25