matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY pierwiastki
Artix1500:
√
11−6
√
2
+
√
11+6
√
2
prosze o pomoc
17 paź 19:57
Eta:
(3+
√
2
)
2
=11+6
√
2
√
a
2
=|a| ....=|3−
√
2
|+ |3+
√
2
|=..........
17 paź 20:05
Artix1500:
dziekuje
17 paź 20:14