matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad3
kama1005:
Wyznaczyć i narysować warstwice (izolwenty) funkcji z= f(x,y)= x
2
y
3
17 paź 15:01
daras:
http://lmgtfy.com/?q=izolwenty
17 paź 16:05
Hurwitz:
Zrobić to, zrobić tamto... Co to, wojsko?
17 paź 17:23