matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdzenie
J.:
16 *
√
2
*
5
√
2
Mój wynik to 2
47
10
. Czy mam poprawną odpowiedź czy może zrobiłem coś źle?
16 paź 23:05
pigor:
... ...= 2
8
2
+
1
2
+
1
5
= 2
45
10
+
2
10
= o.k. . ...
16 paź 23:13
J.:
Dzięki.
16 paź 23:19
J :
.... zmień nick ....
17 paź 10:05