matematykaszkolna.pl
Srodki 5-latek: Wczoraj czytalem ze popularne forum www. zadane .pl dostanie na rozwoj okolo 9 mln zl NIe znam tamtego (zagladalem tam moze trzy razy) ale to by oznaczalo ze nasze forum jest mniej popularne ? Nie ma takiej sily przebicia ? Wymienione bylo chyba 4albo 5 nazw forum ktore dostana kase na rozwoj ale nie bylo wsrod nich brzmiacych po polsku nazw oprocz wlasnie zadane .pl Jednak musi cos odrozniac nasze forum od tamtego gdyz na naszym forum tez jest multum uzytkownikow oczekujacych pomocy
16 paź 08:47
daras: Tam rozwiązują zadania typu 2+2 dla matołów w ciągu 10 minut od pojawienia się, przynajmniej tak się chwaląemotka nie zaglądałem tam od roku odkąd mnie zabanowali, bo zadawałem dodatkowe pytania głąbom ale dawałem tylko wskazóki do rozwiązania zamiast od razu "kawe na ławę" i bez podziękowania. Jedynym podziękowaniem są idiotyczne "naj"pełniące rolę punktów−przyznawane wedle uznania, nieważne czy za dobre rozwiązania.
16 paź 10:03
daras: PS. a od kogo ta kasa 5−latku może z Unii? emotka
16 paź 10:04
5-latek: Czesc daras emotka Wczoraj tak pobieznie to przeczytalem ale nie pamietam czy to nie jakas fundacja amerykanska
16 paź 10:08
5-latek: Moze ktos jeszce to wczoraj czytal dokladnie
16 paź 10:09
16 paź 12:37
5-latek: I nawet sie pomylilem to 9mlm ale dolarow
16 paź 12:47
daras: Teraz już rozumię po co gruzowali tam ci stachanowcy−bili jakieś rekordy po 300 normy( w ichniejszych naj−punktach) teraz przeliczą je na $$ wg mnie ten portal niczemu dobremu nie słuzy−głąby wklepują prace domowe hurtem jak leci: od etyki po mat−biol−fiz−chem a nawej widziałem zadanie z muzyki i czekają na gotowce.
16 paź 14:28
daras: i ta głupota jest warta 9 baniek $$
16 paź 14:29
5-latek: Bo wiesz to ma byc piekne amerykanckie emotka
16 paź 14:47
Jakub: Portal zadane.pl i jego międzynarodowe odpowiedniki są nieporównywalne większą stronę niż matematyka.pisz.pl Przede wszystkim matematyka.pisz.pl ogranicza się tylko do jednego przedmiotu i tylko do Polski. Właściciele zadane.pl utworzyli osobne wersje językowe dla 35 krajów. Nie ma co porównywać matematyka.pisz.pl z zadane.pl czy ich anglojęzycznej wersji brainly.com To są zupełnie inne skale działalności. Zresztą te 9 mln dolarów to efektownie brzmi, ale to są pieniądze na rozwój. Zatrudnienie pracowników, reklamę, wynajęcie powierzchni biurowej itd. Kiedyś właściciel kasy będzie chciał, aby jego biznes zaczął zarabiać i mu się zwracać. Jak to miałoby wyglądać na matematyka.pisz.pl Bardzo dużo reklam? Płatny dostęp? Rozwiązywanie za jakieś punkty? Po co to wszystko? Lepiej zostać małym i swojskim.
16 paź 16:09
5-latek: W sumie to nawet nie widzialem ze ten portal dziala na taka skale Zairtygowala mnie ta suma na rozwoj
16 paź 16:18
PW: Co do skali działalności: przypomina mi się (ludowe?) powiedzenie JAK COŚ JEST DO WSZYSTKIEGO, TO JEST DO NICZEGO.
16 paź 16:58
155178: Bo tam szybciej pomagają, może większość zadań to proste przykłady, ale nie zmienia to faktu, że ludzie starają się tam pomagać. No i na pewno jest tam więcej osób.
16 paź 17:55
daras: i ta pomoc polega na błyskawicznym rozwiązaniu zadań domowych, żeby dzieciaki mogli spokojnie iść na emotka
16 paź 20:23
Mariusz: Co z tego, że ktoś napisze gotowe rozwiązanie zadania skoro osoba pytająca często nie rozumie tego co tam pisze i skąd się to wzięło... A za napisanie podpowiedzi a nie gotowego rozwiązania, dostaje się w najlepszym wypadku "zgłoszonym", a w najgorszym zbanowanym... I potem dziwią się "wysoko położeni" że młodzież nie potrafi matematyki...
16 paź 20:27
Kacper: To właśnie dzięki takim portalom jak zadane.pl muszę robić kartkówki i sprawdzać, czy dzieciaki same robią prace domowe, czy spisują z internetu.
16 paź 20:29
5-latek: Kacper a dasz rade to odroznic ?
16 paź 20:49
Jakub: Na matematyce bardzo łatwo sprawdzić, czy ktoś samodzielnie zrobił zadania, czy mu je zrobiono na zadane.pl czy na korepetycjach bez wytłumaczenia. Wystarczy na kartkówce dać podobne, lekko inne zadania. Czasami samo zmienienie liczb potrafi wprawić w kłopot bezmyślnych spisujących.
17 paź 17:07
hecv: No to jednak nie to samo.Na naszym forum tłumaczą zadania a nie tylko wstawiają gotowce. Jestem samoukiem i bardzo mi pomagacie w nauce matematyki Dodatkowo nasza strona ma bardzo prostą budowę dzięki zabiera mało transferu jak korzystam z internetu na telefonie. Nie przejmujmy się zadane.pl ta ich strona to dno i kilometr mułu Same gotowce dla leniuchów.
17 paź 18:41