matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz logarytm
Użytkownik:
log
3
2 = a, oblicz log
6
16
15 paź 22:08
pigor:
..., log
3
2=a, oblicz log
6
16 no to np. tak :
log
3
2
log
3
2
log
6
16=
log
6
2
4
= 4log
6
2= 4
= 4
=
log
3
6
log
3
3*2
a
4a
= 4*
=
. ...
log
3
3+log
3
2
1+a
15 paź 22:29