matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
misiu:
Rozwiaz rownania: >> x−2 −−−−−−−−− =0 X+3 >> 2x+7 −−−−−−−−−−− = 0 3− 5x
15 paź 17:55
3Silnia&6:
x−2=0 x=2 ?
15 paź 17:57
misiu:
Takie rownanie
15 paź 18:29