matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczby
Daniel:
Witam
3
1
1
3
16
1
(−1)
3
[(−
*
−
1
−
*
)] dzielimy przez
√
*
4
4
6
2
9
2
14 paź 23:14
Daniel:
1
4
1
wyszło mi 1[−3−
] przez
*
4
3
2
1
4
3
przez
4
6
14 paź 23:17
5-latek:
1
−1
= 4
1
=4
4
16
4
√
=
9
3
dalej to juz tylko rachunki
14 paź 23:18
Daniel:
5
No własnie ma wyjsc
a mi tak nie wychodzi
8
14 paź 23:21