matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
polo:
1. 3arcsin(−1) − 2arccos0 − 4arctg(−1) + arctg(−1)
13 paź 22:29
M:
2 paź 06:02
M:
16 wrz 13:42
P i P :
π
π
π
π
3π
π
6π
π
7π
3*(−
−2*
−4*(−
−
= −
−π+π−
= −
−
= −
2
2
4
4
2
4
4
4
4
16 wrz 15:40