matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.....
Robaczek:
Rozwiaz rownania: >> x− 2 −−−−−−− = 0 x + 3 >> 6 −−−−−−−− = 2 x + 1 >> 2 x + 7 −−−−−−−−− = 0 3 − 5 x >> 4 −−−−−−− = 3 2x− 1 3 − 5 x x + 1 x + 1
13 paź 14:25
J:
..a może coś sam/a..?
13 paź 14:26