matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
babka:
czy dobrze to rozpisałam?
1
1
1
log
2
10
=
=
= (
)
2
=
log
2
2
(log2)
2
log
2
2
(
)
2
log
2
10
log
2
2
(log
2
10)
2
= log
2
2
10
12 paź 16:58
pigor:
..., tak .
12 paź 17:54