rownanie
Krzysztof: Witam, pomoze ktos rozwiazac to rownanie? Trzeba tu wyliczyc wartosc F, wiem ze powinna wynosic
50. Jednak za nic nie moze mi wyjsc. Ciagle mam cos w stylu −206. Jesli ktos pomoze bede
| | 6*F*0,05 | | 200+F | |
bardzo wdzieczny. |
| = |
| |
| | 24000 | | 2400 | |
12 paź 16:32
sushi_gg6397228:
6*F*0,005= 200+F
i na pewno nie wyjdzie "F=50"
12 paź 16:35
Krzysztof: A gdyby tam było 6*F*50?
12 paź 16:38
sushi_gg6397228:
masz kalkulator, to podstaw i licz
12 paź 16:39
Krzysztof: Nie wyjdzie.
12 paź 16:44