matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
M.J:
2
x+2
−2
x−1
=14
12 paź 15:18
Kacper:
2
x
*2
2
−2
x
*2
−1
=14
1
2
x
(4−
)=14
2
dokończ....
12 paź 15:19
M.J:
dziękuję
!
12 paź 15:28
M.J:
a 3
2x+5
*3
−x+1
=2
x+6
?
12 paź 15:36
M.J:
juz mam
12 paź 15:43