matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz algebraicznie zbiór wartości funkcji
magda:
f(x)=
√
x+4
12 paź 14:34
magda:
wyznacz algebraicznie zbiór wartości funkcji f(x)=
√
x+4
12 paź 15:16
sushi_gg6397228:
wiesz jak wyglada zbiór wartosci dla funkcji y=
√
x
12 paź 15:20