kombinatoryka
Blue: Z talii 24 kart losujemy bez zwracania 3 karty. Oblicz prawdoodobieństwo wylosowania dwóch asów
i króla.
12 paź 09:48
Blue: I jeszcze podpunkt c) Z talii 24 kart losujemy cztery karty. Oblicz prawdopodobieństwo
wylosowania dwóch kierów, pika i trefla.
12 paź 09:53
sushi_gg6397228:
zapisz za pomoca symboli Newtona
12 paź 10:16
Blue: | | | | | | | |
b) |A|= | * | = 24, |Ω| = | = 2024 |
| | | | |
| | | | | | | | | |
c) |A| = | * | * | = 540, |Ω| = | = 10626 |
| | | | | |
12 paź 10:32
sushi_gg6397228:
a takie coś jak skracanie ułamków to nie obowiązuje ?
12 paź 10:35
Blue: Sushi, zaraz to skrócę, ale chcę tylko wiedzieć, czy dobry jest sposób
12 paź 10:50
Blue: Czyli dobrze czy źle?
12 paź 10:51
Blue: Odpowie ktoś czy mam dobre wyniki?
12 paź 15:21
sushi_gg6397228:
jak zrobisz 100 brzuszków
12 paź 15:25
Blue: Sushi proszę, pomóż, nie bądź taki

Jak chcesz to mogę zrobić te brzuszki, tylko na korzyść
mi wyjdzie
12 paź 16:36
sushi_gg6397228:
najpierw udostępnij video, a potem pogadamy o zadaniu
Idę na mecz, więc masz czas do 21−wszej
12 paź 16:38
Kacper:
To ja popatrzę
12 paź 16:38
sushi_gg6397228:
bilety do nabycie w cenie 10zł, przelew na konto 02 1010 1010 1010 1010 1010 ****
12 paź 16:43
Asay: Haha. hot16challenge − 100 brzuszków rzucam Ci [N[Blue] wyzwanie
12 paź 16:43
Blue: ej no weźcie

Nawet Was nie proszę o obliczenia, tylko o powiedzenie czy dobrze
12 paź 16:47
Blue: To jak? Dobrze to jest?
12 paź 21:38
sushi_gg6397228:
czekam od godziny i nie ma nic
12 paź 21:41
Blue: sushi daj spokój, przecież nie będę obcym ludziom pokazywać swoich ćwiczeń xD Chociaż Ty pewnie
powiesz zaraz, że w takim razie nie będziesz obcym ludziom pomagał....
12 paź 21:43
Eta:
ok
12 paź 22:26
5-latek: No Blue Obiecalas .
12 paź 22:28
Mila:
Dobrze.
12 paź 22:34
Blue: Mila, dziękuję Ci bardzo !
12 paź 22:39
Blue: Ja nic nie obiecywałam^^
12 paź 22:39
sushi_gg6397228:
zbiera się pełnoletnia "publika"
12 paź 22:41
Eta:
12 paź 22:43
Mila:
Witaj Eta, wyrzucają nas młode wilki?
12 paź 22:45
Eta:
Witaj
Mila
Właśnie dlatego mniej się ostatnio udzielam
A
sushi to łowca ........ "korków"
12 paź 22:47
Mila:
Zauważyłam.
12 paź 22:50
Blue: ee... ja chyba nie w temacie ^^
12 paź 23:44