...
52: Witam.
Jak przekształcić to równanie 4(p/q)=7
do równania
4p=7q
11 paź 10:42
razor: a jakie jest polecenie?
11 paź 10:44
Kacper:
4pq=7 |q q≠0
4p=7q
11 paź 10:45
52: Ogólnie to polecenie jest inne, ale wiem jak je zrobić, bo znalazłem w książce wytłumaczone
tylko tam jest właśnie ten krok, który dla mnie jest niezrozumiały.
11 paź 10:46
52: Kacper Dziękuję bardzo
11 paź 10:47
Kacper:
52 ty już studenciak tak?
11 paź 10:50
52: Niestety, tak.
11 paź 10:52
Kacper:
Co studiujesz? Czemu niestety?
11 paź 10:55
52: Kacper mogę się z tobą skontaktować jakoś tak prywatniej (czytaj: e−mail lub gg) bo mam
dwa zadanka i nie wiem o co w nich chodzi a nie chcę zamieszczać ich treści na forum bo są
wymyślone przez Pana profesora... da radę ? Oczywiście jak masz chęci i czas. Tak z dobrej
woli.
11 paź 10:56
52: Studiuję Air na PWr. Niestety ponieważ przerażają mnie 2 przedmioty(kursy) No i na studiach nie
ma tak że tłumaczą jakoś ekstra, wszystko zależy na kogo się trafi a z tym bywa różnie.
11 paź 10:57
52: Kacper A jak tobie idzie w szkole ? Bo z tego co się orientuję to tam nauczasz innych
11 paź 11:28
Kacper:
Takie są studia. Oni nie przejmują się czy ty rozumiesz czy nie

Napisz na gadu.
W szkole bardzo fajnie
11 paź 11:32
52: To cieszę się

Tylko jak bym jeszcze znał twoje gadu...
11 paź 11:34
Kacper:
To twoje pierwsze zadanie znaleźć

Podawałem na pewno z 10 razy na forum
11 paź 11:35