a
trawa: Może ktoś się orientuje jak 235 B zamienia się na np.GB
10 paź 22:57
Domel: No a GB to 2 do której
10 paź 23:10
Dziadek Mróz:
1KB = 210B
1MB = 210KB = 220B
1GB = 210MB = 220KB = 230B
10 paź 23:14
Domel: Bierze Pan udział w audiotele

− 1 GB to:
1. 2
2
2. 2
5
3. 2
30
Prawidłowa odpowiedź upoważnia do 1 (słownie: jednego) darmowego sikania
na stacji .... kolejowej
10 paź 23:16
trawa: bo ja mam żę 235B to 65GB
10 paź 23:28
trawa: ale giga to 109 czemu u was 230 ?
10 paź 23:32
Kacper: Bo uo co piszesz uo nie prawda w świecie komputerowym.
11 paź 09:39
trawa: a jak by było 235kB to jak to zamienić na GB ?
11 paź 11:18
trawa: 235 = ? GB
11 paź 11:18
trawa: 235 kB = ?GB
11 paź 11:18
Kacper:
1 GB=210MB=210*210 kB
11 paź 11:23
trawa: a jeśli by było zamienić:
210kB na GB to tak: ?
210kB = 210 podniesione jeszcze do potęgi 10 MB
i to wszystko jeszcze podnieść do potęgi 10?
11 paź 11:47
trawa: ?
11 paź 12:19
11 paź 12:21
trawa: ok dzieki
11 paź 12:23