matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie trygonometryczne:
Anna:
Moglibyście sprawdzić? Oblicz: arcsin
√
2
2
+arccos
1
2
=7/12 pi Dobrze obliczyłam?
10 paź 19:51
pb:
5/12 pi ?
10 paź 19:55
Mila:
π
π
7
+
=
π
4
3
12
10 paź 19:59
fx:
arcf(x) = y ⇔ f(y) = x
10 paź 20:01
Anna:
fx, o co Ci chodziło?
10 paź 20:20