matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
FIRE:
x
3
+ax2
2
+4
Wyznacz a i b tak aby f(x)=
x≠2 i f(x)=b
2
−4 x=2 była ciągła w R
x−2
9 paź 22:06
FIRE:
x
3
+ax
2
+4
poprawiam 1 wzór to f(x)=
x−2
9 paź 22:07
FIRE:
?
9 paź 22:15