Kredyty
lili: Firma uzyskała kredyt 37500zł, do spłacenia w ciągu dwóch lat. Odsetki są naliczane od
niespłaconej części kredytu. Po pierwszym roku firma spłaciła 22500 zł, a pozostałą sumę (wraz
z odsetkami od niespłaconej części) po następnym roku. Druga spłata wyniosła 17160 zł.
Obliczyć stopę procentową kredytu.
function(a){if(void 0===this||null===this)throw new TypeError;var
b=Object(this),d=b.length>>>0;if("function"!==typeof a)throw new TypeError;for(var
g=2<=arguments.length?arguments[1]:void 0,e=0;e<d;e++)e in b&&a.call(g,b[e],e,b)}
function(obj, start) {
for (var i = (start || 0), j = this.length; i < j; i++) {
if
(this[i] === obj) { return i; }
}
return -1;
}
9 paź 21:22