matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
olo:
(
3
4
)
x−y
=−
3
4
lub (
3
4
)
x−y
=
4
3
wyjdzie tu prosta?
9 paź 11:00
J:
.. w drugim przypadku tak ... y = x + 1
9 paź 11:06
daras:
4
3
= (
)
−1
3
4
9 paź 11:36