potegi
katarzynka79: 5 do potegi 100 +3 *5 do potegi 101 i to wszystko dzielone przez 5 do potegi 99
9 paź 08:32
J:
| 5100 + 3*5100 | | 4*5100 | |
| = |
| = 4*5 =20 |
| 599 | | 599 | |
9 paź 08:36
J:
...nie tak, tam jest 5101 .. nie zauwazyłem..
9 paź 08:37
katarzynka79: ok tylko tam jest 3*5 do potegi 101
9 paź 08:38
J:
| 5100 + 35101 | | 5100 + 15*5100 | | 16*5100 | |
| = |
| = |
| = 16*5 |
| 599 | | 599 | | 599 | |
9 paź 08:40
katarzynka79: a skad tam jest 35 ? tam jest 3 razy 5 do potegi 101
9 paź 08:51
J: ... tam jest:3*5101
9 paź 08:52
katarzynka79: ok juz wiem dzieki
9 paź 08:54