| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
un = (1 − | )(1 − | )(1 − | )...(1 − | ) | ||||
| 22 | 32 | 42 | n2 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
limn−>oo (1 − | )(1 − | )(1 − | )...(1 − | ) = | ||||
| 22 | 32 | 42 | n2 |
| 22 − 1 | 32 − 1 | 42 − 1 | n2 − 1 | |||||
limn−>oo ( | )( | )( | )...( | ) = | ||||
| 22 | 32 | 42 | n2 |
| 2−1 | 2+1 | 3−1 | 3+1 | n−1 | n+1 | |||||||
limn−>oo ( | * | )( | * | )...( | * | ) = | ||||||
| 2 | 2 | 3 | 3 | n | n |
| 1 | 3 | 2 | 4 | 3 | 5 | n−1 | n+1 | |||||||||
limn−>oo ( | * | )( | * | )( | * | )...( | * | ) = | ||||||||
| 2 | 2 | 3 | 3 | 4 | 4 | n | n |
| 1*2*32*42*52*...*(n−1)2*n*(n+1) | ||
limn−>oo | = | |
| 22*32*42*52*...*(n−1)2*n2 |
| n+1 |
| 1+0 | 1 | ||||||||||||||
limn−>oo | = limn−>oo | = | = | ||||||||||||||
| 2n | 2n | 2 | 2 |