pomocy!!
halohalo: zad1.dane są liczby a=log tg22stopnie+log tg68 stopni oraz b=log
π/4 tg1, Wobec tego :
A. ab<0 B. a=b C.a>b D.a<b wybierz prawdziwą odp .
zad2.jaki bedzie wykres dla funkcji f(x)=(
√3) do potegi ( log
3x
2 )
zad3.w wyniku przekształcenia wykresu f(x)=log
2x przez symetrie osiową względem prostej y=x
otrzymamy wykres..?
zad4.funkja f(x)=log
|m−1|x jest malejąca wtedy i tylko wtedy gdy

?
zad5.dziedziną funkcji f(x)=log(mx
2+2mx+1) jest zbiór liczb rzeczywistych wtedy i tylko wtedy
gdy

?
zad6.zbiorem rozwiazań nierówności 6
x+9
x>9*2
x+3
x+2 jest


prosz eo bardziej szczegółowe wytłmaczenia...skąd co sie wzieło i wgl.. z góry dziękuje baardzo