matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba rzeczywista p nalezy do przedzialu (k,k+1),gdzie k jest liczba calkowita
4nn:
liczba rzeczywista p nalezy do przedzialu (k,k+1),gdzie k jest liczba calkowita wyznacz k,jesli 1)p=log
1
8
5 2)p=log
7
50 3)p=log
1
3
19
8 paź 17:01