matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pmóżcie mi
Jusia :
√12−√27
√
45
+
√
125
3
√
3
+3√24 3√250+3√128
7 paź 19:29
5-latek:
√
45
+
√
125
=
√
9*5
+
√
5*25
=
√
9
*
√
5
+
√
25
*
√
5
= 3
√
5
+5
√
5
= 8
√
5
reszte probuj sama
7 paź 19:44