matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownania
qwerty:
a) log
4
(log
3
x)=0 b) log[3+2log(1+x)] = 0
7 paź 18:44
eba:
a)log
a
x = 0 ⇔ x = 1 b)jw. + log
a
b = c ⇔ a
c
= b
7 paź 18:47
qwerty:
dziekuje
7 paź 18:50