matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pole koła
kalina :
czy może mi ktoś pomóc
lub naprowadzić
jaka jest długość koła o polu 64π dziękuje z góry
11 lis 18:25
cara152:
P=πr
2
P/π=r
2
r=8 P
2
=2πr P
2
=2π*8 P
2
=16π Tak mi się wydaje
11 lis 18:32