16 do potęgi 3/4
wariacja.z.powtórzeniami: Ile jest 1634 ?
11 lis 18:12
marzena: napewno pierwiastek 16 któregoś stopnia do którejś potęgi jak znajde to dopisze

11 lis 19:16
Godzio: 4√163
11 lis 19:20
marzena: dzięki Godzio ale nie wiem jak tą czwórke zaznaczyć nad pierwiastkiem

11 lis 19:23
Godzio: 4√16*16*16=4√4*4*4*4*2*2*2*2=84√2
11 lis 20:00
Edek: Godzio heretyku

przelicz to jescze raz ...
11 lis 20:05
ula: Godzio ile jest tych 2? Chyba 4 więc 4*2=8
11 lis 20:27
Godzio: 16=4*4
16=4*4
16=4*4=2*2*2*2
11 lis 20:29
Godzio: mała pomyłka

4 policzyłem dla
4√ ale 2 dla
3√ mój bład
11 lis 20:30
ula: tak twoj błąd − jak nie umiesz to nie rób i naucz sie czytać
11 lis 20:31
Piotr: rzeczywiście nie fajnie
11 lis 20:34
Edek: Godzio pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz
11 lis 20:38
wariacja.z.powtórzeniami: kurcze a już przepisałam do zeszytu

musze teraz mazać przez ciebie
11 lis 20:48
Godzio: ide sie powiesić
11 lis 20:49
wariacja.z.powtórzeniami: przepraszam nic sie nie stało ty tylko zeszyt − nie rób nic głupiego
11 lis 20:50
tOMI: NA KRZYZ Z NIM
11 lis 20:51
wariacja.z.powtórzeniami: przepraszam nic sie nie stało ty tylko zeszyt − nie rób nic głupiego
11 lis 20:51
Julita: Godzio jest tutaj najlepszy i każdy to wie a ula to jego czarna strona

Godzio spokojnie
12 lis 12:16
Julita: Godzio jest tutaj najlepszy i każdy to wie a ula to jego czarna strona

Godzio spokojnie!
12 lis 12:16
trampolina: taa. nie wieszaj sie nabsie
12 lis 14:12
ula: Godzio, czy to możliwe, że ktoś wpisał ten sam nick co ja? Nie obrażałam cię!
12 lis 14:51
marcelina sułów: do jest głupie nie a ty jak sądzisz
23 wrz 16:05
marcelina sułów: lol jak myślis Ω
23 wrz 16:06
marcelina sułów lat 16: lol kochasz matme
23 wrz 16:08
3 paź 18:25
Klaudia: 20 3/4
21 maj 17:52
dora:
17 wrz 21:05
Robert: Kim jest ten caly godzio
30 wrz 20:47
Administrator: 🪦RIP godzio 🪦
30 wrz 20:56