matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
anwera:
log
2
7−log
2
63+log
√
2
36
5 paź 16:32
5-latek:
podpowiedz
√
2
=2
1/2
5 paź 16:35
J:
7
7
= log
2
+ log
2
36
2
= log
2
(
*36
2
) = .... i licz dalej ..
63
63
5 paź 16:35