matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdź czy punkt
Basia:
Sprawdź czy punkt (8,40,45) należy do odcinka łączącego punkty (4,10,60) i (20,50,40).
5 paź 12:12
M:
7 paź 06:01
Min.Edukacji:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://zpe.gov.pl/pdf/PUyBtXlDm&ved=2ahUKEwjUy4Tw-_yIAxVRFxAIHSAUAe8QFnoECA4QBQ&usg=AOvVaw2MoxoRnjoe6ToqcqPEsdVY
7 paź 21:09