aa
Hugo: jeszcze jedno : >
a = [4, −6] b=[3,2]
oblicz wartość kąta między wektorami (zapis bz szczałek)
a
o b = 12 − 12 = 0
ZATEM
| | a o b | | 0 | |
cos a = |
| = |
| = 0 |
| | |a|*|b| | | |a|*|b| | |
cos a = 0
a = 90
o
dobrze?
4 paź 20:33
Hugo:
4 paź 20:35
5-latek: Huguś ale strzałek
4 paź 20:38
Mila:
Iloczyn wektorowy równy zero⇔wektory są prostopadłe. ( oczywiście o niezerowej długości).
Piszemy strzałka.
4 paź 20:41
#banasz: ok
4 paź 20:42
Hugo: Mila <Serce>
Dostałem się na AGH na WIMIIP i powiem wam że bardzo krucho z fizyką

U mnie w liceum prawie nic nie robiliśmy na podstawie, a tam wymagają rozszerzenie i grupa jest
mocna z tego przedmiotu. Etrapez fizyki nie sięga, macie coś sprawdzonego godnego polecenia?
4 paź 20:43
Mila:
Koledzy doradzą dobre podręczniki, musisz dużo pracować, aby nadrobić.
4 paź 20:46
Hugo: A czy Mila poza matematyką potrafi też tak fenominalnie fizykę?
4 paź 20:54
4 paź 21:02
Mila:
Nie umie. Wszystko zapomniałam.
4 paź 21:33
Lukas: Hugo kup sobie podstawy Holidaya wytłumaczone jak dla idioty

każdy zrozumie
4 paź 21:46
Hugo: czytałes i polecasz : > ?
4 paź 22:26
Lukas:
Czytałem i dzięki temu zdałem R z fizyki na ponad 80%
4 paź 22:27
Hugo: jak bym był niemiły to bym napisał że ' najwidoczniej dla nie idioty lecz debila' a tak to
pogratuluje wiedzy
4 paź 22:35
4 paź 22:40
Hugo: tę nam polecili : >
4 paź 23:33
Fizyk ale też matematyk: Wole fizyke. Zle Hugus
4 paź 23:45
Fizyk ale też matematyk: Dobrze zrozumiales zadanie ale strzalki ci nie wyszly
4 paź 23:46