matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działanie
Janusz :
−
√
2
razy 0,5
−
3
2
3 paź 17:36
daras:
= − 4
3 paź 17:38
Janusz :
czemu?
3 paź 17:40
dero2005:
√
2
= 2
1
2
0,5
−
3
2
= (
1
2
)
−
3
2
= 2
3
2
a
m
*a
n
= a
m+n
3 paź 18:48