2 paź 22:38
Trivial: Poszukaj jakiegoś tutoriala albo książki.
2 paź 23:06
bezendu:
Mam symfonię, ale czytając ją nie za bardzo wiem co z czego się wzięło, tym bardziej, że
wcześniej nic nie kodziłem
2 paź 23:09
Trivial: bezendu, mogę Ci dać szybkie korepetycje jeśli utworzysz join.me. Ale to teraz albo nigdy
2 paź 23:13
bezendu:
A może to być jutro wieczorem ?

We Wrocławiu mam strasznie wolny internet. A jutro
wracam do domu więc na pewno utworzę join.me
2 paź 23:24
Trivial: Zobaczymy. Ale poczytaj coś o tym najpierw, żeby poszło sprawnie i gładko. (:
2 paź 23:26
bezendu:
Czytam jeszcze oglądam na internecie jakieś filmiki edukacyjne.
A programowanie to mój cel numer dwa na studiach

Więc chciałbym na pewno się nauczyć kodzić
2 paź 23:33
bezendu:
Hej. Żyjecie jeszcze ?
4 paź 20:02
asdf: ?
4 paź 20:06
asdf: odpal join.me
4 paź 20:07
4 paź 20:12
Trivial: alo?
4 paź 23:11
bezendu: Masz teraz czas ?
4 paź 23:13
Trivial: Mam.
4 paź 23:14
bezendu:
A na złość nie mogę już udostępnić join.me...
4 paź 23:16
Trivial: Utwórz nowe?
4 paź 23:17
4 paź 23:18
jakubs: Przykład c w c++ mojej twórczości

#include <iostream>
#include <cmath>
using namespace std;
int main()
{
double a, b, c, x1, x2, x0, delta;
cout<<"Podaj wspolczynniki a, b i c ";
cin>>a>>b>>c;
delta = b*b − 4*a*c;
if(delta>0)
{
delta = sqrt(delta);
x1 = (−b − delta)/(2*a);
x2 = (−b + delta)/(2*a);
cout<<"Sa dwa pierwiastki rownania "<<x1<<" "<<x2;
}
else
if(delta==0)
{
x0 = −b/(2*a);
cout<<"Jest jeden pierwiastek "<<x0;
}
else
cout<<"Brak pierwiastkow";
return 0;
}
4 paź 23:38
Trivial: pastebin or it didn't happen.
5 paź 00:16
jakubs: Trivial niee rozumiem
5 paź 00:19