oblicz a i b
xzxz: a+b= 20 ab=1
ab + ba równa się?
2 paź 09:33
J:
| | a2+b2 | | (a+b)2 − 2ab | |
... = |
| = |
| = .... teraz podstaw... |
| | ab | | ab | |
2 paź 09:37
xzxz: i co dalej?: (
2 paź 11:47
J: ....podstaw , za: a +b = 20 i za: ab = 1 ... i oblicz ...
2 paź 11:49
xzxz: wiem, że jest a2+b2=398
ale to chyba nic mi nie dało?
2 paź 11:50
Krystek: Wykorzystaj co masz dane!
2 paź 11:52
xzxz: aa jednak dało rany dzieki
2 paź 11:52
Krystek: J Tobie napisał (ła)
2 paź 11:52
J: ... (ał) ...
2 paź 11:54
Krystek: @
J ,
2 paź 12:02
J:
....@
Krystek ...(

)
n
2 paź 12:04
Krystek: Dziękuję
2 paź 12:05