jerey: szybka powrórka z lo
kwadrat funkcji trygonometrycznej znosi kofunkcje?
chodzi mi np o przykład
ctg2(π−x)=
1 paź 20:54
Kacper: Co znaczy znosi? Ja nie znoszę "marchewki"
1 paź 20:56
jerey: chodzilo mi ,ze funkcja nie przechodzi na kofuncje
1 paź 20:56
jerey: kofunkcje*
1 paź 20:56
Eta:
Kura ...."znosi" jajka
1 paź 20:57
5-latek: Dobry wieczor
Eta 
Pozdrawiam
Ale strusica tez i to wiekszse od kury
1 paź 21:02
Kureczka: Zaraz padnie pytanie:
A co było pierwsze, kura czy jajo ?
1 paź 21:07
bezendu:
A ja miałem dziś wykład z algebry: Liczby zespolone i wszystko elegancko kobietka wytłumaczyła
1 paź 21:08
Kacper: Każdy wie, co było wcześniej
1 paź 21:10
Eta:
Jasne że kura .... stwórca stworzył ptaki........w tym kurkę

a ta zaczęła znosić jaja i.....
1 paź 21:10
Piotr 10: A ja od wektorów zacząłem wykłady z algebry

. Jutro 3
1 paź 21:10
Saizou :
ctg2(180−x)=[ctg(180−x)]2 zatem jaki wniosek ?
1 paź 21:12
jerey: zatem nie przejdzie , dziekuje
Saizou
1 paź 21:17
bezendu:
jerey też trafiłeś na Perdo ?
1 paź 21:22
jerey: Perdo?
1 paź 21:25
bezendu:
Pietraszko
1 paź 21:26
jerey: No, będę miał przyjemność mieć ćwiczenia z algebry i analizy.
1 paź 21:28
Mila:
Bezendu , co było o liczbach zespolonych?
1 paź 22:01
bezendu:
Własności liczb zespolonych, równania z liczbami zespolonymi, moduł liczby zespolnej.
Dodawanie, odejmowanie, mnożenia, dzielnie. Postacie liczby zespolonej i zadania.
Szukam jakiś zadań, żeby na następne wykłady się dobrze przygotować i może jakiś plusik z
aktywności. Pani stwierdziła, że kolokwia będą trudne więc muszę robić trudniejsze zadania.
1 paź 22:05
Mila:
Tu na forum było mnóstwo równan.
Dzisiaj też jest, możesz dokończyć, co zaczęłam, a nie chciało mi się dalej liczyc.
Potęgi liczby ( i ) zapisz sobie na karteczce, przyda sie.
1 paź 22:09
bezendu:
Mila chodzi Ci o to i3=i*i2
i4=i2*i2
1 paź 22:10
Mila:
Tak. Dobrze to sobie rozpisujesz.
1 paź 22:17
bezendu:
Teraz szukam jakiś skryptów. Nie muszą być trudne na początek ale na pewno nie na zbyt niskim
poziomie
1 paź 22:18
1 paź 22:23
bezendu:
Dziękuję, już robię notatki i zabieram się za zadania
1 paź 22:24